Izjava o privatnosti
Parketi Kermek

Izjava o privatnosti
Zahvaljujemo vam na posjeti stranicama www.kermek.com (našem web-mjestu). Stalo nam je do interakcije s vama preko Interneta te smo predani zaštiti vaše privatnosti. Svrha ove Izjave o privatnosti jest da vas obavijestimo o vrstama podataka koje ćemo možda prikupljati o vama prilikom vaše posjete našim web stranicama, načinu na koji ćemo možda koristiti te podatke, hoćemo li ih ikome otkriti, izborima o korištenju tih podataka koji su vam na raspolaganju te vašoj mogučnosti ispravke tih podataka.

Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti, u svakom trenutku možete kontaktirati nas na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kada prikupljamo podatke?

Vaše podatke prikupljamo kada preko naše stranice radite slijedeće:

• Registrirate ili naručujete proizvode ili usluge;

• predajete bilo kakve druge upite putem interneta.

Koje osobne podatke prikupljamo od vas?

Kada se prijavljujete od vas prikupljamo slijedeće osobne podatke:
• ime;

• prezime;
• poštansku adresu;
• broj telefona;
• e-mail adresu;

• bilo koje druge podatke koje nam dobrovoljno dajete;


Što mi radimo s vašim osobnim podacima?

Kada nam predate bilo koje od prethodno navedenih osobnih podataka, mi ih koristimo u slijedeće svrhe:
• Za obradu vaših narudžbi za proizvode i usluge;
• Kako bismo mogli komunicirati s vama u vezi vaše narudžbe i slati vam najnovije informacije ili posebne ponude koje bi vas mogle zanimati, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti;
• Kako bismo odgovorili na predane upite i pružili vam informacije o najnovijim vijestima ili posebnim ponudama koje bi vas mogle zanimati, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti;

Kome prosljeđujemo vaše osobne podatke?

Kermek d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Kermek d.o.o. bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Kermek d.o.o. tako prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Mi ne prodajemo, trgujemo, iznajmljujemo niti na druge načine prenosimo ikakve podatke koje smo prikupili online, a koji omogučuju identifikaciju osobe bez vašeg dopuštenja.

Zaštita vaših podataka

Prihvačamo vaše povjerenje i predani smo poduzimanju prihvatljivih koraka da bismo zaštitili podatke koje ste naveli online, a koji omogučuju identifikaciju osobe, od gubitka, pogrešne upotrebe i neovlaštenog pristupa. Upotrebljavamo fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili vaše podatke.

Upotreba kolačića (cookies) na ovoj web stranici

Kolačić (engl. cookie) je mala podatkovna datoteka prenesena na tvrdi disk vašeg računala koja omogučuje web-stranici da reagira na vas kao na pojedinca, da prikuplja i pamti podatke o vašim preferencijama kako bi svoj rad prilagodila vašim potrebama i željama. Kolačići su u pravilu sigurni budući da oni samo identificiraju vaše računalo kako bi vaš doživljaj Interneta prilagodili vama. Prihvačanje kolačića ne pruža pristup vašem računalu ili drugim podacima koji omogučuju vašu identifikaciju, osim podacima koje želite dijeliti. Ostali ih poslužitelji ne mogu čitati niti ih mogu koristiti da bi isporučili viruse.

Večina preglednika automatski pristupa kolačićima, ali svoj preglednik (Microsoft Internet Explorer ili Firefox) obično možete prilagoditi da vas obavješčuje o zahtjevu za smještanjem kolačića te možete odbiti određene ili sve kolačiće. Ako isključite primanje kolačića, možda vam neke značajke web-stranice ne budu dostupne ili stranice neće biti ispravno prikazane.

Da bismo podržali prilagođene značajke naših web stranica (npr. kodove vaše države ili jezika), moramo poslati kolačić vašem tvrdom disku i/ili koristiti autentifikaciju na temelju kolačića kako bismo vas identificirali kao korisnika stranica. Ne koristimo, međutim, tzv. "nadgledačke" kolačiće koji prate vaše aktivnosti drugdje na Internetu.

Veze (linkovi) na druge web stranice

Veze na web-stranice treće strane možemo navoditi isključivo radi dodatnih informacija i vaših potreba. Ako budete koristili te veze, napustit ćete naše web stranice. Ova Izjava o privatnosti ne obuhvača postupke prikupljanja podataka web-stranica vezanih s našim web stranicama niti kontroliramo njihov sadržaj ili pravila privatnosti. Predlažemo da pažljivo pregledate pravila privatnosti svake stranice koju posjetite.

Promjene ove Izjave

Svaka promjena i dopune uvjeta ove Izjave o privatnosti biti će objavljena na ovim stranicama. Datum promjene također će biti naveden. Redovito provjeravajte je li ova Izjava o privatnosti promijenjena, posebno prije nego podnesete bilo kakve podatke koji omogučuju identifikaciju na našoj web stranici.

Korištenjem naše web stranice zapravo prihvačate ovu Izjavu o privatnosti tijekom njena korištenja.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o načinu upotrebe vaših podataka ili o ovoj Izjavi o privatnosti, pošaljite nam e-poruku na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Dat ćemo sve od sebe da se pozabavimo vašim pitanjem i ispravimo poteškoče na koje nas upozorite.

 

Tvrtka Kermek d.o.o. je uskladila zaštitu osobnih podataka s Uredbom EU 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27.04.2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (opća uredba o zaštiti podataka).

Javni kontakt službenika za zaštitu osobnih podataka:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: 040/329-331
fax: 040/329-333

Main Menu