BONA WOOD FLOOR CLEANER 1L

BONA WOOD FLOOR CLEANER 1L

9,95EUR (74,97HRK)
Kod proizvoda: BON32010001
Stanje zaliha: 18
Pregledano: 385 puta

Opis proizvoda

Bona Wood Floor Cleaner - sredstvo za čišćenje lakiranih parketa i ostalih drvenih podova u boci sa raspršivačem.

Sredstvo specijalno razvijeno za redovito čišćenje lakiranih i tvrdo voskanih parketa i ostalih drvenih podova. Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona - vodećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih ekoloških lakova i ulja za drvene podove.
Posebna formula učinkovito otklanja mrlje a da pritom ne oštećuje niti nagriza lak za parket. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima. Spremno za upotrebu. Ne ostavlja ljepljive naslage.
U boci sa raspršivačem kako bi se spriječilo prekomjerno vlaženje drvenog poda. Kompatibilno sa Bona Polish-om, Bona Refresher-om i drugim zaštitnim nanosima. Pogodno za čišćenje: lakiranog parketa, navoskanog (hardwax) parketa, keramike, kamena, PVC podova, LVT podova, linoleuma…
U nekoliko navrata proglašeno najboljim sredstvom za čišćenje lakiranih podova na tržištu EU i SAD-a u kombinaciji sa Bona Microfiber Cleaning Pad navlakom za čišćenje.

Uputstva za upotrebu: usisajte pod prije mokrog čišćenja. Nanesite proizvod na dio površine poda i obrišite mopom sa Bona Cleaning Pad navlakom za čišćenje. Isperite vodom ili zamijenite navlaku kada se zaprlja. Na ljepljive površine, tragove obuće i tvrdokorne mrlje poprskajte proizvod i ostavite nekoliko minuta da odreagira. Obrišite navlakom za čišćenje.
Ne koristiti za nauljene podove. Nauljene podove čistiti sa sredstvom Bona Cleaner for Oiled Floors.

Pakiranje: spremnik od 4 lt;

Certifikat: Greenguard GOLD