Pretraga proizvoda

Zastupništvo Bona


Bona je osnovana davne 1919.g. u Švedskoj. Danas je putem vlastitih podružica i zastupnika prisutna u preko 50 zemalja diljem svijeta te je jedan od najvećih proizvođača lakova i ljepila.

Proizvodni program obuhvaća sve vrste lakova, ljepila i proizvoda za profesionalno održavanje podova.

Uska specijalizacija isključivo na drvene podove omogućuje tvrtci razvoj vrhunskih proizvoda u svim segmentima ugradnje i održavanja.

Briga za okoliš i zdravije radno okruženje osnovna je smjernica poduzeća od samih početaka do danas. Bona je prva u svijetu predstavila program ekoloških lakova na vodenoj osnovi. Na taj su način postali tržišni lideri u tom segmentu proizvoda, a vodeće mjesto zadržali su i danas. Njihovi su lakovi postali sinonim za najvišu kvalitetu ekološki prihvatljivih proizvoda za drvene podove.

Svoja iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih lakova uspješno su prenijeli i na ljepila te su i u tom segmentu postali vodeći proizvođač u Europi.

Širok spektar omogućava kupcima najbolji odabir proizvoda za svaku vrstu drvenog poda.

Osnovni moto poduzeća danas je briga za drvene podove tokom čitavog vijeka trajanja.

Iz tog su razloga prije nekoliko godina prvi lansirali liniju profesionalnih sredstva za održavanje koja su uibrzo postala hit, a na američkom tržištu su proglašena i proizvodom godine u tom segmentu.

Svi proizvodi udovoljavaju najstrože EU norme u pogledu kvalitete i ekologije.