Pretraga proizvoda

Bona Wood Floor Cleaner sredstvo za čišćenje lakiranog parketa

Bona Wood Floor Cleaner sredstvo za čišćenje lakiranog parketa

Sredstvo za čišćenje lakiranih i tvrdo voskanih drvenih podova

69,00 HRK/L

Jedinica mjere: KOM, 1KOM=1,00L

69,00 HRK/KOM

Šifra: 9453
Kataloški broj: WM740113011


KOM

 L
 HRK

-
+

Bona Wood Floor Cleaner – sredstvo specijalno razvijeno za redovito čišćenje lakiranih i tvrdo voskanih parketa i ostalih drvenih podova. Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona - vodećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih ekoloških lakova i ulja za drvene podove. Posebna formula učinkovito otklanja mrlje a da pritom ne oštećuje niti nagriza lak za parket. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima. Spremno za upotrebu. Ne ostavlja ljepljive naslage. U boci sa raspršivačem kako bi se spriječilo prekomjerno vlaženje drvenog poda. Kompatibilno sa Bona Polish-om, Bona Refresher-om i drugim zaštitnim nanosima. Pogodno za čišćenje: lakiranog  parketa, navoskanog (hardwax) parketa, keramike, kamena, PVC podova, LVT podova, linoleuma…

U nekoliko navrata proglašeno najboljim sredstvom za čišćenje lakiranih podova na tržištu EU i SAD-a u kombinaciji sa Bona Microfiber Cleaning Pad navlakom za čišćenje.

Uputstva za upotrebu:  usisajte pod prije mokrog čišćenja. Nanesite proizvod na dio površine poda i obrišite mopom sa Bona Cleaning Pad navlakom za čišćenje. Isperite vodom ili zamijenite navlaku kada se zaprlja. Na ljepljive površine, tragove obuće i tvrdokorne mrlje poprskajte proizvod i ostavite nekoliko minuta da odreagira. Obrišite navlakom za čišćenje.

Ne koristiti za nauljene podove.  Nauljene podove čistiti sa sredstvom Bona Cleaner for Oiled Floors.

Pakiranje: boca sa raspršivačem od 1 lt; 

Certifikat: Greenguard GOLD