Pretraga proizvoda

Bona Wood Floor Polish zaštitni mat premaz za lakirani parket

Bona Wood Floor Polish zaštitni mat premaz za lakirani parket

Zaštitni premaz za mat lakirane drvene podove. Pakiranje 1 lt.

129,00 HRK/L

Jedinica mjere: KOM, 1KOM=1,00L

129,00 HRK/KOM

Šifra: 3159
Kataloški broj: WP500313011


KOM

 L
 HRK

-
+

Bona Wood Floor Polish mat – zaštitni premaz na vodenoj osnovi specijalno razvijen za lakirane parkete. Osvježava izgled parketa, daje obnovljenu mat površinu, stvara dodatni zaštitni sloj na laku i zapunjava mikro ogrebotine. Produljuje vijek trajanja laka i drvenog poda općenito. Može se koristiti za osvježavanja izgleda starih parketa kao i za dodatnu zaštitu novih lakiranih drvenih podova. Spreman za upotrebu. Sadrži prirodni vosak. Jednostavan i siguran za upotrebu. Posebna formula ojačana poliuretanom produljuje vijek trajanja. Brzo suši. Dobra otpornost na tragove obuće i ogrebotine. Dostupan u sjajnoj i mat varijanti.

Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona - vodećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih ekoloških lakova i ulja za drvene podove. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima. 

Prije upotrebe uvijek testirajte prianjanje i konačni izgled  na manjoj površini poda.


Priprema:  usisajte pod i dobro ga očistite sa Bona Wood Floor Cleaner-om sredstvom za čišćenje drvenih podova i ostavite pod da se osuši. Ne koristite na podovima koji tretirani sredstvima na bazi voska ili ulja. Ostaci voska i ulja mogu spriječiti odgovarajuće prianjanje Wood Floor Polish-a za pod. Ako niste sigurni testirajte prianjanje na manjoj površini. Prije upotrebe bocu dobro protresite. Osigurajte da temperatura bude 18 -25°C.


Uputstva za upotrebu: izlijte široku valovitu liniju Bona Wood Floor Polish-a na određenu sekciju poda. Razvucite proizvod u ujednačenom nanosu po čitavoj sekciji pomoću Bona Applicator Pad navlake za nanošenje. Završite sekciju pokretima u smjeru postavljenog drveta.  Nastavite sekciju po sekciju dok ne završite cijelu površinu poda. Izbjegavajte rad po površini gdje se već stvorio suhi film kako bi izbjegli crte od preklapanja. Pod je prohodan nakon 2 sata. Izbjegavajte veća opterećenja, unošenje namještaja i tepiha tokom idućih 12 sati. 

Za redovito čišćenje podova tretiranih Bona Wood Floor Polish-om koristite Bona Wood Floor Cleaner sa Bona navlakom za čišćenje.
Nakon što na podu počnete primjećivati znakove istrošenosti i želite ga osvježiti prije nanošenja novog sloja Polish-a pod temeljito očistite Bona Polish Remover- sredstvom koje će pod očistiti i ukloniti stare naslage Bona Wood Floor Polish-a. 

Ne koristiti za nauljene podove i voskane podove.

Pakiranje: spremnik od 1 lt; 

Potrošnja: 1 lt za cca 50 m²

Certifikat: Greenguard