Pretraga proizvoda

Uspješno proveden projekt uz EU potporu


Poduzeće Kermek d.o.o. uspješno je provelo projekt Nabava i razvoj softverskog modula, pripadajuće IT opreme i softvera za razvoj i unapređenje poslovnih procesa - KK.03.2.1.19.0390, po pozivu na dostavu projektnih prijedloga - Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijskei komunikacijske tehnologije (IKT) - 2. Cilj projekta bio je povećanje konkurentnosti implementacijom informacijsko-komunikacijske tehnologije. Provedbom projekta stvorit će se preduvjeti za daljnji rast i razvoj poduzeća, modernizirati poslovanje, povećati efikasnost poslovnih procesa i poboljšati komunikacija sa partnerima i kupcima.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 265.250,00 kuna dok je iznos EU potpore 135.808,00 kuna što je implementirano kroz razdoblje provedbe projekta od 1. veljače 2020. godine do 1. veljače 2021. godine.

Projektom je sufinancirana nabava IKT opreme i programske podrške koja će omogućiti optimizaciju skladišnog poslovanja, unaprijediti praćenje aktivnosti na gradilištima te povećati dostupnost, stabilnost i sigurnost podataka u poduzeću. Provedene aktivnosti unaprijedit će brojne poslovne procese, smanjiti operativne troškove, povećati kvalitetu proizvoda i usluga te produktivnost u svim segmentima poslovanja što će rezultirati boljom organizacijom i efikasnijim upravljanjem poduzeća.


Poduzeće Kermek d.o.o. ulazi u 2021. godinu usmjereno na dobrobit zaposlenika i kupaca te spremno na izazove u poslovanju u situaciji pandemije te se strogo pridržava svih propisanih mjera za sprečavanje širenja zaraze Covid 19 virusom.

Dosadašnji bogat asortiman parketa, laminata, tepiha, tapisona i toplih podova u poslovnicama u Čakovcu - Neumannova 3 te u Zagrebu - Slavonska avenija 52g dodatno je proširen ponudom visokokvalitetnih LVT podova koji u posljednje vrijeme diktiraju trendove u kreiranju interijera ističući se lakoćom postavljanja i održavanja te postojanošću i širokom lepezom dezena. Kupcima se uz najširi program podova u ovom dijelu zemlje nude i svi prateći materijali za njihovu ugradnju, održavanje i čišćenje s posebnim naglaskom na ekološki prihvatljive proizvode. Mogućnost ugradnje svih podova iz asortimana jedna je od prednosti koja poduzeće izdvaja od konkurencije.

 

Više informacija o projektu dostupno je na www.kermek.com.

www.strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.