BONA CLASSIC UX TEMELJNI LAK 5/1

BONA CLASSIC UX TEMELJNI LAK 5/1

81,00 EUR
Šifra proizvoda: BON17010001
Dostupnost: 35
Pregledano: 1655 puta

Opis proizvoda


1-komponentni temeljni ekološki lak za parket na vodenoj osnovi za neobrađene drvene podove. Drvetu daje blago svjetliji ton. Osnovne karakteristike Bona Classic UX predpremaza su jednostavnost primjene, brzo sušenje i lagano brušenje standardnim brusnim materijalima. Izvrstan temelj za sve Bona lakove. Iznimno niska emisija, klasificiran kao EC1PLUS. Pogodan za primjenu na podno grijanje.
Umanjuje rizik od bočnog lijepljenja parketa. Elastičan. Posebna formula omogućuje da pod s vremenom ne požuti. Može se prelakirati sa svim Bona vodenim lakovima. Brzo suši.  

Bona Classic UX je dio obitelji ekoloških lakova švedskog proizvođača Bona.Bona AB je prva razvila liniju ekoloških vodenih lakova te je tržišni lider u tom segmentu. Lakovi proizvođača Bona dugi se niz godina smatraju najkvalitetnijim lakovima na bazi vode čemu u prilog govori činjenica da su prisutni na svim svjetskim tržištima te su globalno najprodavaniji lakovi.

 

Karakteristike proizvoda:

Jednokomponentnan temeljni ekološki lak za parket / drvene podove

Ekološki (na bazi vode) - nije klasificiran kao štetan proizvod

GREENFUARD certifikat za nisku emisiju

Ne požućuje s vremenom

Može se prelakirati sa svim Bona vodenim lakovima

Brzošušeći

Daje blago svijetli ton drvetu

Lagan za upotrebu, tolerira sitne greške u primjeni

Lagano se brusi

 

 
Greenguard gold certifikat bona classic ux
Bona Classic UX - Tehnicki list
EC1 cerfifikat Bona classic ux en
Sigurnosni list Bona Classic UX


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.