Bona microfiber dusting pad krpa za prašinu od mikrovlakana

Bona microfiber dusting pad krpa za prašinu od mikrovlakana

7,90 EUR
Šifra proizvoda: K15380
Dostupnost:
Pregledano: 191 puta

Opis proizvoda


Krpa za brisanje prašine od mikrovlakana - Bona microfiber dusting pad  koristi elektrostatičko djelovanje za sakupljanje i zaključavanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca. Koristite ga svakodnevno kako biste smanjili rizik od ogrebotina na drvenim i tvrdim podovima. Može se prati i ponovno koristiti do 500 puta.

 

Ključne prednosti


  • Hvata do 50% više prašine i prljavštine
  • Elektrostatičko djelovanje skuplja i zaključava prljavštinu
  • Održivi dizajn -  može se prati i ponovno koristiti do 500 puta
  • Krpa od mikrovlakana izrađena od više od 90% recikliranog materijala
  • Kompatibilna sa cijelom Bona obitelji mopova

 

 

Krpa za brisanje prašine od mikrovlakana dopire svugdje gdje se prašina taloži. Jedinstveni dizajn kombinira kratka i duga vlakna kako bi lako pokupio više vrsta prljavštine poput dlaka kućnih ljubimaca, mikročestica i uobičajenih kućanskih alergena s površine vašeg poda. Koristite s Bona mopovima na drvenim i tvrdim podovima. Napravljena od više od 90%  recikliranog materijala, krpa od mikrovlakana može se prati i ponovno koristiti do 500 puta. Bona je posvećena unapređenju održivih rješenja za čišći i zdraviji dom.

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.