BONA OXYPOWER MICROFIBER KRPA ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE

BONA OXYPOWER MICROFIBER KRPA ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE

8,90 EUR
Šifra proizvoda: K20550
Dostupnost:
Pregledano: 737 puta

Opis proizvoda


Bona OxyPower Microfiber Deep cleaning pad - krpa (navlaka) za dubinsko čišćenje


  • 46,5 cm extra velika površina
  • PowerLoop tehnologija podiže i odstranjuje duboke i tvrdokorne mrlje
  • Odstranjuje 99% bakterija sa poda (ako se koristi sa preporučenim Bona sredstvima ili vodom, potvrđeno od strane neovisnog akreditiranog instituta)
  • periva do 500 puta
  • 96% poliester, 4% poliamid

 

Za najbolje rezultate koristiti sa Bona sredstvima za redovito i dubinsko čišćenje podova.

Bona - održiva riješenja za čišći i zdraviji dom.

 

Opustite se. Bona čini čišćenje vaših podova krajnje jednostavnim. Kod čišćenja prljavštine, dlaka, nereda i neugodnog mirisa kojeg ostavljaju naši dlakavi prijatelji obratite se brendu u koji vjeruju profesionalci od 1919.g. Preko 100 godina Bona razvija održive proizvode za njegu, održavanje i obnavljanje podova.

Uvijek nastojimo razviti sredstva koja su bolja i sigurnija za Vas i naš planet.


  • Navlake (krpe) perive do 500 puta
  • Izrađene od 90% recikliranog materijala

 

Upute:

1. Usisajte pod;    

2. Nanesite sredstvo raspršivačem;   

3. Obrišite pod sa Bona Microfiber Mop-om;

4. Nakon upotrebe operite navlaku (krpu) za čišćenje od mikrovlakana. Navlaka (krpa) je periva do 500 puta.

 

 

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.