BONA PET SYSTEM  DEEP CLEANER FOR WOOD FLOORS 1L - SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE PARKETA I UKLANJANJE NEUGODNIH MIRISA KUĆNIH LJUBIMACA

BONA PET SYSTEM DEEP CLEANER FOR WOOD FLOORS 1L - SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE PARKETA I UKLANJANJE NEUGODNIH MIRISA KUĆNIH LJUBIMACA

12,90 EUR
Šifra proizvoda: BON32010005
Dostupnost: 6
Pregledano: 1086 puta

Opis proizvoda


BONA PET SYSTEM  WOOD FLOOR DEEP CLEANER - sredstvo za dubinsko čišćenje i uklanjanje neugodnih mirisa kućnih ljubimaca sa drvenih podova.

Posebno razvijeno za drvene lakirane i nauljene podove.

 


  • Bona - održiva riješenja za čišći i zdraviji dom
  • OXY tehnologija - sigurna za svakodnevnu upotrebu
  • Sredstvo na bazi vode sigurno za kućne ljubimce i planet

 

Opustite se. Bona čini čišćenje vaših drvenih podova krajnje jednostavnim. Kod čišćenja prljavštine, dlaka i nereda neugodnog mirisa kojeg ostavljaju naši dlakavi prijatelji obratite se brendu u koji vjeruju profesionalci od 1919.g.

Bona oxy sredstva za čišćenje dubinski čiste i prodiru u najtvrdokornije mrlje, ugaženu prljavštinu i smrdljive ostatke kućnih ljubimaca snagom i tehnologijom čišćenja vodikovog-peroksida. Odour Guard tehnologija™ eliminira i neutralizira urin i druge organske mirise u kontaktu s njima te nastavlja djelovati do 5 dana.

 


  • Ekološki prihvatljivo
  • Sigurno za kućne ljubimce - greenduard certifikat
  • Snaga vodikovog-peroksida za dubinsko čišćenje
  • Odour Guard tehnologija™ eliminira i neutralizira neugodne mirise
  • Spremno za upotrebu - raspršite i obrišite - brzo suši, ne ostavlja naslage
  • Specijalno razvijeno za lakirane i nauljene drvene podove

 

Održivost je kontinuirano putovanje koje evoluira sa promjenama u svijetu.

Bona sredstva za čišćenje uvijek su na vodenoj osnovi i biorazgradiva i time bolja za Vas i naš planet.

 

0% Amonijaka;  0% Fosfata;  0% Ptalata;  0% Klora

 

Sadržaj: <5% izblejivača na bazi kisika, neionskih tenzida (non-ionic surfactants), parfem. Držati izvan dosega djece.

 

Upute:

Usisajte ili na suho očistite pod sa ljubičastom Bona Pet SystemTM Microfiber Sweeping Pad krpom od mikrovlakana kako biste odstranili suhe tvari poput dlake kućnih ljubimaca, prašine, alergena, peruti i sl.

Raspršite Bona Pet SystemTM Wood Floor Deep Cleaner na mali dio poda. Obrišite Bona Mop - om sa Bona krpom za dubinsko čišćenje od mikrovlakana. Nastavite čistiti sekciju po sekciju poda. Na tvrdokorne mrlje izravno poprskajte sredstvo za čišćenje i ostavite minutu ili dvije, a zatim izribajte Bona krpom za dubinsko čišćenje od mikrovlakana.

 

Bona Pet SistemTM sredstva za čišćenje sadrže Odour Guard tehnologijuTM koja trenutno eliminira i neutralizira urin i druge organske mirise i nastavlja djelovati do 5 dana.

 

Kako često morate čistiti pod ovisi o uvjetima u vašem domu. Bona Pet SistemTM sredstva za čišćenje pogodna su za svakodnevno korištenje.

 

 

 

 
Sigurnosni list Bona Pet System Wood Floor Deep Cleaner
Tehnicki list - Bona Pet System Wood Floor Deep Cleaner


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.