BONA PET SYSTEM MICROFIBER MOP ZA PODOVE

BONA PET SYSTEM MICROFIBER MOP ZA PODOVE

24,90 EUR
Kod proizvoda: BON32100001
Dostupnost: 6
Pregledano: 299 puta

Opis proizvoda


Bona Pet System™  - Premium Pet Microfiber Mop za podove je izuzetno učinkovit pribor za čišćenje za domove sa kućnim ljubimcima.

Sistem za dubinsko čišćenje kojim se lagano mete životinjska dlaka i perut te odstranjuju mrlje, urin i ostali nered od kućnih ljubimaca.

Sigurno za upotrebu kod svih drvenih i tvrdih podova.

 

Sadržaj paketa:

 

1. Bona Premium PET microfiber mop


 • Velika površina za brzo i učinkovito čišćenje (do 40% brže od konkurencije)
 • Trajan i lagan dizajn
 •  Meki, savitljivi gumirani rubovi za lakše čišćenje i zaštitu namještaja i kutnih letvi
 • Ugodna ručka za držanje
 • Prilagodnjiva teleskopska drška

 

2. Microfiber sweeping pad - krpa (navlaka) za metenje


 • 46,5 cm extra velika površina
 • Elektrosatički naboj prilikom čišćenja privlači životinjsku dlaku, perut i alergene
 • Sigurna za sve površine
 • Periva do 500 puta
 • 100% poliester

 

3. Bona OxyPower Microfiber Deep cleaning pad - krpa (navlaka) za dubinsko čišćenje


 • 46,5 cm extra velika površina
 • PowerLoop tehnologija podiže i odstranjuje duboke i tvrdokorne mrlje
 • Odstranjuje 99% bakterija sa poda (ako se koristi sa preporučenim Bona sredstvima ili vodom, potvrđeno od strane neovisnog akreditiranog instituta)
 • periva do 500 puta
 • 96% poliester, 4% poliamid

 

Za najbolje rezultate koristiti sa Bona PET System Wood Floor Deep Cleaner i Bona PET System hard Floor Deep Cleaner sredstvima. Bona OXY tehnologija dubinski čisti mrlje i prljavštinu, ODOUR GUARD tehnologija kod kontakta neutralizira i eliminira urin i druge neugodne mirise.

 

Lagan i trajan. Dolazi u paketu sa 2 navlake (krpe) od mikrovlakana od kojih je svaka posebno dizajnirana za uklanjanje ostataka i nereda kućnih ljubimaca. Bona PET Premium microfiber mop je posebno razvijen za čišćenje sa kompletnom Bona linijom Bona sredstava za čišćenje i višekratno iskoristivim navlakama od mikrovlakana.

 

Bona - održiva riješenja za čišći i zdraviji dom.

 

Opustite se. Bona čini čišćenje vaših podova krajnje jednostavnim. Kod čišćenja prljavštine, dlaka, nereda i neugodnog mirisa kojeg ostavljaju naši dlakavi prijatelji obratite se brendu u koji vjeruju profesionalci od 1919.g. Preko 100 godina Bona razvija održive proizvode za njegu, održavanje i obnavljanje podova.

Uvijek nastojimo razviti sredstva koja su bolja i sigurnija za Vas i naš planet.


 • Navlake (krpe) perive do 500 puta
 • Izrađene od 90% recikliranog materijala

 

Upute:

1. Usisajte pod;    

2. Nanesite sredstvo raspršivačem;   

3. Obrišite pod sa Bona Microfiber Mop-om;

4. Nakon upotrebe operite navlaku (krpu) za čišćenje od mikrovlakana. Navlaka (krpa) je periva do 500 puta.

 

 

 

Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.