BONA PET SYSTEM SWEEPING PAD KRPA ZA ČIŠĆENJE DLAKA KUĆNIH LJUBIMACA

BONA PET SYSTEM SWEEPING PAD KRPA ZA ČIŠĆENJE DLAKA KUĆNIH LJUBIMACA

8,90 EUR
Kod proizvoda: BON32100002
Dostupnost:
Pregledano: 218 puta

Opis proizvoda


Bona Sweeping pad krpa (navlaka) za metenje - MUST HAVE proizvod specijalno razvijen za čišćenje podova u domovima sa kućnim ljubimcima. Krpa djeluje pomoću elektrostatičog naboja i posebno razvijenih prstića od mikrovlakana kako bi pokupila dlake, krzno, perut i alergene od kućnih ljubimaca.

 


  • 46,5 cm extra velika površina
  • Elektrosatički naboj prilikom čišćenja privlači životinjsku dlaku, perut i alergene
  • Sigurna za sve površine drvene i tvrde podove
  • Periva i ponovno iskoristiva do 500 puta
  • 100% poliester

 

Bona - održiva riješenja za čišći i zdraviji dom.

 

Opustite se. Bona čini čišćenje vaših  podova krajnje jednostavnim. Kod čišćenja prljavštine, dlaka, nereda i neugodnog mirisa kojeg ostavljaju naši dlakavi prijatelji obratite se brendu u koji vjeruju profesionalci od 1919.g. Preko 100 godina Bona razvija održive proizvode za njegu, održavanje i obnavljanje podova.

Uvijek nastojimo razviti sredstva koja su bolja i sigurnija za Vas i naš planet.

 

Upute:

Na suho (bez tekućine) obrišite pod sa Bona Pet Sytem Sweeping Pad krpom od mikrovlakana pomoću Bona Mop-a (prodaje se odvojeno). Kao što trljanje balona po glavi privlači kosu na balon, primjenom Bona Sweeping Pad krpe na vašem podu stvara se elektrostatički naboj koji privlači dlake, prašinu, perut i alergene u krpu gdje ostaju zarobljeni u prstićina od mikrovlakana.

Napomena: Kako bi se stvorio i održao slektrostatički naboj Bona Sweeping Pad krpa mora ostati potpuno suha. Ako je na podu tekućina  pod se mnora se obrisati i osušiti drugom krpom prije upotrebe Sweeping Pad-a.

Nakon što je suho brisanje završeno preporučujemo da obrišete pod sa Bona Microfiber Deep cleaning pad krpom za dubinsko čišćenje koja je prilagođena upotrebi sa Bona Pet sistem sredstvima: Bona PET SystemWood Floor Deep Cleaner ili Bona PET System Hard Floor Deep Cleaner sredstvom ovisno o vrsti poda. Jedinstvena i patentirana PowerLoop® tehnologija nježno razdvaja i otpušta natvrdokornije nakupine prljavštine. Dvoonsko čišćenje uključuje tamno plava vanjska vlakna za razdvajaju prljavštinu a svjetlo plava unutarnja vlakna je absorbiraju.

Bona PET System sredstva za čišćenje sadrže  Odour Guard tehnologiju koja trenutačno eliminira i neutralizira urin i druge organske mirise i nastavlja sa djelovanje do 5 dana.

Učestalost čišćenja ovisi o uvjetima korištenja poda. Bona Pet system sredstva za čišćenje prikladna su za svakodnevnu upotrebu.

 

Sve Bona krpe od mikrovlakana mogu se prati strojno ili ručno do 500 puta uz zadržavanje njihove efikasnosti. Ne koristi omekšivače.

 

Nikad ne ostavljajte mokru krpu na podu jer vlaga i dulje zadržavanje sredstva mogu osšetiti vaš pod (osobito drveni).

 

Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.