BONA POLISH REMOVER SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE I UKLANJANJE POLISH-A

BONA POLISH REMOVER SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE I UKLANJANJE POLISH-A

13,95 EUR
Kod proizvoda: K16639
Dostupnost:
Pregledano: 221 puta

Opis proizvoda


Bona Polish Remover sredstvo za dubinsko čišćenje i odstranjivanje Polish-a i drugih premaza za održavanje podova. Prikladan za podove poput lakiranih drvenih podova, keramike, PVC podova i linoleuma. Važno:  ne dopustite da uđe u otvorene fuge na podu jer može uzrokovati trajne mrlje. Ne koristiti na voskanim i/ili nauljenim podovima.


  • Efikasno i jednostavno za upotrebu
  • Na vodenoj osnovi
  • Blag miris

 

Priprema: Odstranite prašinu i prljavštinu sa poda. Pod mora biti u dobrom stanju bez otvorenih fuga (reški) između dašćica. Osigurajte da Polish Remover ne uđe u otvorene fuge na podu jer može uzrokovati trajne mrlje. Razrijedite 1 lt koncentrata sa 5 lt čiste vode. Pripremite dodatnu kantu sa čistom vodom.

Upotreba:


  • Nanesite razrijeđeni REMOVER na manju sekciju poda. Pustite 5 min da odreagira i rastvori stare nanose
  • Izribajte sekciju poda odgovarajućom četkom ili diskom za čišćenje.
  • Čistom vodom odstranite ostatke REMOVER-a i razgrađenog premaza.
  • Nastavite raditi sekciju po sekciju često mijenjajući čistu vodu.
  •  Nakon što je Polish odstranjem ponovo očistite pod čistom vodom.

 

Pripazite da na drvene podove ne nanesete previše vode. Svi tragovi Bona Polish Remover-a moraju se odstraniti prije nanošenja novih nanosa Bona Polish ili Refresher premaza.

 

Tehnički podaci:

pH vrijednost: cca 11,5

Potrošnja: cca 70 m2 sa 1 litrom

Rok upotrebe: 3 godine od datuma proizvodnje u originalno zatvorenom spremniku.

Skladištenje/transport: temperatura ne smije pasti ispod 5˚C ni prijeći 25 ˚C tokom skladištenja i trasporta.

 

Sigurnost: Nadražuje kožu. Uzrokuje teške ozljede oka.  Držite izvan dohvata djece. Nositi zaštitne rukavice i zaštitna sredstva za oči.Štetni sastojci: Isotridecanol, ethoxylated, 2-aminoethanol

Ostatke proizvoda i prazne spremnike zbrinuti u skladu sa lokalnim propisima.

 

 
Sigurnosni list Bona Polish Remover

Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.