BONA PREMIUM MICROFIBER MOP ZA PODOVE

BONA PREMIUM MICROFIBER MOP ZA PODOVE

22,90 EUR
Šifra proizvoda: K19686
Dostupnost: 1
Pregledano: 260 puta

Opis proizvoda


Bona Premium Microfiber mop za podove je upravo ono što trebate. Sa svojom izdržljivom teleskopskom ručkom i iznimno velikom, prilagodljivom glavom za brisanje pruža brz i jednostavan način da svoje podove održite temeljito čistima.

 

Pakiranje uključuje:

1 x MOP sa podesivom teleskopskom drškom (870cm do 1320cm) i gumiranim rubovima

1 x Bona Krpa za čišćenje od mikrovlakana - široka 41 cm i široka 11 cm

 

Ključne prednosti


  • Lagana i izdržljiva teleskopska drška prilagođava se za udobno čišćenje
  • Extra velika glava za efikasno čišćenje
  • Meki, gumirani kutovi na glavi za čišćenje štite namještaj i kutne letve
  • Bona krpa za čišćenje od mikrovlakana ukljanja 99% bakterija
  • krpa za čišćenje od mikrovlakana izrađena od više od 90% recikliranog materijala
  • krpa za čišćenje od mikrovlakana može se prati i višekratno koristiti do 500X
  • Kuka za laksše spremanje

 

Kada tražite najbolji način za njegu drvenih podova, imajte na umu brojni proizvođači i podopolagači preporučuju korištenje Bona proizvoda za čišćenje njegu podova. Bona Premium Microfiber mop za podove sa svojom izdržljivom teleskopskom drškom i iznimno velikom glavom za krpe pruža brz i jednostavan način čišćenja vaših podova, do 20% brži od ostalih mopova na tržištu. Meki, fleksibilni uglovi štite namještaj i lajsne od oštećenja. Uključuje Bona krpu za čišćenje od mikrovlakana sa patentiranim dizajnom s dvozonskim djelovanjem za čišćenje bez mrlja i uklanjanje 99% bakterija. Potpuno siguran za za upotrebu na svim drvenim i tvrdim podovima. Napravljena s više od 90% recikliranog sadržaja, Bona krpa za čišćenje od mikrovlakana može se prati i ponovno koristiti više od 500 puta. U Boni smo posvećeni unapređenju održivih rješenja za čišći i zdraviji dom.

 

Uvijek usisajte ili očistite pod od prašine prije mokrog čišćenja kako biste bili sigurni da su prljavština i kamenčići uklonjeni i da neće grebati pod.

 

Krpa za čišćenje može se prati na 60°C do 500 puta. Nemojte koristiti omekšivač.

 

Nakon zavretka čišćenja nemojte ostavljati mokru krpu da stoji na površini poda - to može uzrokovati trajno oštećenje vaše površine.

 
watch?v=EcUXUvEuLoQ&t=9s


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.