BONA STONE, TILE & LAMINATE POLISH POLISH SJAJNI ZAŠTITNI PREMAZ ZA LAMINAT, KERAMIKU I KAMEN 1L

BONA STONE, TILE & LAMINATE POLISH POLISH SJAJNI ZAŠTITNI PREMAZ ZA LAMINAT, KERAMIKU I KAMEN 1L

17,90 EUR
Šifra proizvoda: K16052
Dostupnost:
Pregledano: 1988 puta

Opis proizvoda


 Bona Stone, Tile & Laminate Polish sjajni - zaštitni premaz na vodenoj osnovi za laminat, keramiku i kamen. Ne upotrebljavati na drvenim podovima.  Osvježava izgled, vraća sjaj, stvara zaštitni sloj na laku i zapunjava mikro ogrebotine. Spreman za upotrebu. Sadrži prirodni vosak. Jednostavan i siguran za upotrebu. Posebna formula ojačana poliuretanom produljuje vijek trajanja. Brzo suši. Dobra otpornost na tragove obuće i ogrebotine.

 

Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima.

 

Prije upotrebe uvijek testirajte prianjanje i konačni izgled  na manjoj površini poda.

 

Priprema:  usisajte pod i dobro ga očistite sa Bona Hard-Surface Floor Cleaner-om sredstvom za čišćenje laminata, keramike i kamena. Prije upotrebe bocu dobro protresite. Osigurajte da temperatura bude 18 -25°C.

 

Uputstva za upotrebu: izlijte široku valovitu liniju Bona Stone, Tile & Laminate Polish-a na određenu sekciju poda. Razvucite proizvod u ujednačenom nanosu po čitavoj sekciji pomoću Bona Applicator Pad navlake za nanošenje. Završite sekciju pokretima u smjeru postavljenog drveta.  Nastavite sekciju po sekciju dok ne završite cijelu površinu poda. Izbjegavajte rad po površini gdje se već stvorio suhi film kako bi izbjegli crte od preklapanja. Pod je prohodan nakon 2 sata. Izbjegavajte veća opterećenja, unošenje namještaja i tepiha tokom idućih 12 sati.

 

Za redovito čišćenje podova tretiranih Bona Stone, Tile & Laminate Polish-om koristite Bona Hard-Surface Floor Cleaner sa Bona navlakom za čišćenje.

Nakon što na podu počnete primjećivati znakove istrošenosti i želite ga osvježiti prije nanošenja novog sloja Polish-a pod temeljito očistite Bona Polish Remover- sredstvom koje će pod očistiti i ukloniti stare naslage Bona Polish-a.

 

Ne koristiti za nauljene podove i voskane podove.

 

Pakiranje: spremnik od 1 lt;

 

Potrošnja: 1 lt za cca 50 m²

 

Certifikat: Greenguard

 

 
Sigurnosni list Bona Stone, Tile & Laminate Polish


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.