Uspješno proveden projekt uz EU potporu

Poduzeće Kermek d.o.o. uspješno je provelo projekt Nabava i razvoj softverskog modula, pripadajuće IT opreme i softvera za razvoj i unapređenje poslovnih procesa - KK.03.2.1.19.0390, po pozivu na dostavu projektnih prijedloga - Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2.

Cilj projekta bio je povećanje konkurentnosti implementacijom informacijsko-komunikacijske tehnologije. Provedbom projekta stvorit će se preduvjeti za daljnji rast i razvoj poduzeća, modernizirati poslovanje, povećati efikasnost poslovnih procesa i poboljšati komunikacija sa partnerima i kupcima.Ukupna vrijednost projekta iznosi 265.250,00 kuna, dok je iznos EU potpore 135.808,00 kuna - implementirano kroz razdoblje provedbe projekta (01.02.2020. - 01.02.2021.).

Projektom je sufinancirana nabava IKT opreme i programske podrške koja će omogućiti optimizaciju skladišnog poslovanja, unaprijediti praćenje aktivnosti na gradilištima te povećati dostupnost, stabilnost i sigurnost podataka u poduzeću. Provedene aktivnosti unaprijedit će brojne poslovne procese, smanjiti operativne troškove, povećati kvalitetu proizvoda i usluga te produktivnost u svim segmentima poslovanja što će rezultirati boljom organizacijom i efikasnijim upravljanjem poduzeća.

Poduzeće Kermek d.o.o. ulazi u 2021. godinu usmjereno na dobrobit zaposlenika i kupaca te spremno na izazove u poslovanju u situaciji pandemije te se strogo pridržava svih propisanih mjera za sprječavanje širenja zaraze Covid 19 virusom.
 

Dosadašnji bogat asortiman paketa, laminata, tepiha, tapisona i PVC podova u poslovnicama u Čakovcu (Neumannova 3) te u Zagrebu (Slavonska avenija 52g) dodatno je proširen ponudom visokokvalitetnih LVT podova koji u posljednje vrijeme diktiraju trendove u kreiranju interijera ističući se lakoćom postavljanja i održavanja te postojanošću i širokom lepezom dezena. Kupcima se uz najširi program podova u ovom dijelu zemlje nude i svi prateći materijali za njihovu ugradnju, održavanje i čišćenje s posebnim naglaskom na ekološki prihvatljive proizvode. Mogućnost ugradnje svih podova iz asortimana jedna je od prednosti koja poduzeće izdvaja od konkurencije.


Više informacija o projektu:


www.strukturnifondovi.hr


https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.