BONA WOOD FLOOR CLEANER 1L - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAKIRANOG PARKETA

BONA WOOD FLOOR CLEANER 1L - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAKIRANOG PARKETA

9,95 EUR
Šifra proizvoda: BON32010001
Dostupnost: 10
Pregledano: 3065 puta

Opis proizvoda


Bona Wood Floor Cleaner - sredstvo za čišćenje lakiranih parketa i ostalih drvenih podova u boci sa raspršivačem.

 

Sredstvo specijalno razvijeno za redovito čišćenje lakiranih i tvrdo voskanih parketa i ostalih drvenih podova. Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona - vodećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih ekoloških lakova i ulja za drvene podove.

Posebna formula učinkovito otklanja mrlje a da pritom ne oštećuje niti nagriza lak za parket. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima. Spremno za upotrebu. Ne ostavlja ljepljive naslage.

U boci sa raspršivačem kako bi se spriječilo prekomjerno vlaženje drvenog poda. Kompatibilno sa Bona Polish-om, Bona Refresher-om i drugim zaštitnim nanosima. Pogodno za čišćenje: lakiranog  parketa, navoskanog (hardwax) parketa, keramike, kamena, PVC podova, LVT podova, linoleuma…

U nekoliko navrata proglašeno najboljim sredstvom za čišćenje lakiranih podova na tržištu EU i SAD-a u kombinaciji sa Bona Microfiber Cleaning Pad navlakom za čišćenje.

 

Uputstva za upotrebu:  usisajte pod prije mokrog čišćenja. Nanesite proizvod na dio površine poda i obrišite mopom sa Bona Cleaning Pad navlakom za čišćenje. Isperite vodom ili zamijenite navlaku kada se zaprlja. Na ljepljive površine, tragove obuće i tvrdokorne mrlje poprskajte proizvod i ostavite nekoliko minuta da odreagira. Obrišite navlakom za čišćenje.

Ne koristiti za nauljene podove.  Nauljene podove čistiti sa sredstvom Bona Cleaner for Oiled Floors.

 

Pakiranje: spremnik od 4 lt;

 

Certifikat: Greenguard GOLD

 

 
Sigurnosni list Bona Wood Floor Cleaner


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.