BONA TRAFFIC HD POLUMAT DVOKOMPONENTNI LAK ZA PARKET LAK 4,95/1

BONA TRAFFIC HD POLUMAT DVOKOMPONENTNI LAK ZA PARKET LAK 4,95/1

179,99 EUR
Šifra proizvoda: BON17020001
Dostupnost: 3
Pregledano: 3722 puta

Opis proizvoda


Dvokomponentni ekološki lak za parkete na vodenoj osnovi doveden do savršenstva. Površina parketa svilenkastog sjaja. Bona Traffic HD jedan je od najčvršćih i najbrže sušećih lakova za parkete dostupnih na svjetskom tržištu. Za ekstremno opterećene prostore. Pod se može ponovno koristiti za samo 12 sati od nanošenja zadnjeg sloja laka dok većina ostalih lakova punu čvrstoću postiže od 2-3 do 7 dana nakon nanosa zadnjeg sloja laka.  Zbog velike čvrstoće i činjenice da se već idući dan može potpuno opteretiti koristi se u brojnim restoranima, aerodromima, muzejima i hotelima diljem svijeta.  Jednostavan i siguran za upotrebu. GREENFUARD GOLD certifikat za vrlo nisku emisiju čini Bona Traffic HD idealnim lakom za škole i vrtiće i ostale javne prostore.  EC1RPlus klasificiran za vrlo nisku emisiju (EC1RPlus je najstroži industrijski standard za emisiju u unutarnjim prostorima). Gotovo bez mirisa. Vrlo nizak udio otapala (VOC): <5%. Posebna formula omogućuje da lak s vremenom ne požuti. Brzo suši.  Bona Traffic HD je dio obitelji ekoloških lakova švedskog proizvođača Bona. Bona AB je prva razvila liniju ekoloških vodenih lakova te je tržišni lider u tom segmentu. Lakovi proizvođača Bona dugi se niz godina smatraju najkvalitetnijim lakovima na bazi vode čemu u prilog govori činjenica da su prisutni na svim svjetskim tržištima te su globalno najprodavaniji lakovi.

 

 

Karakteristike proizvoda:

 

Greenguard Gold certifikat za iznimno nisku emisiju. Osobito se preporuča za škole i vrtiće.

EC1RPlus klasificiran za vrlo nisku emisiju (EC1 Plus je najstroži industrijski standard za emisiju u unutarnjim prostorima)

Gotovo bez mirisa za razliku od lakova na bazi otapala koji imaju izraženi neugodan miris i veliku emisiju štetnih tvari nekoliko dana nakon nanošenja (u većem dijelu zemalja EU zabranjeno je koristiti 2K PU lakove na bazi otapala za javne prostore, osobito za škole i vrtiće.

Iznimno čvrst - jedan od najčvršćih lakova za parket dostupnih na svjetskom tržištu.

Najbrže sušeći lak na tržištu (pod se može potpuno opteretiti već nakon 12 sati od nanošenja zadnjeg sloja laka - većina ostalih lakova postiže punu čvrstoću do tjedan dana nakon zadnjeg nanosa laka, prekrivanje tepisima moguće već nakon 3 dana)

Zbog svojih karakteristika (niska emisija, iznimna čvrstoća i izuzetno brzo sušenje koristi se u brojnim hotelima, restoranima, muzejima i aerodromima diljem svijeta)

Dvokomponentan

Ekološki prihvatljiv

Ne požućuje s vremenom

Za najopterećenije prostore

 
Bona Traffic HD - Tehnicki list
Sigurnosni list Bona Traffic HD


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.