M-BASE GLUE 2,1 mm  MULTIFUNCIONALNA PODLOGA 7 m2

M-BASE GLUE 2,1 mm MULTIFUNCIONALNA PODLOGA 7 m2

49,60 EUR
Šifra proizvoda: 343002111000
Dostupnost: 80
Pregledano: 849 puta

Opis proizvoda


M-BASE GLUE - mulfifuncionalna podloga.

Znatno umanjuje zvuk u prostoru, pogodna za jako opterećene prostore.

Osobito se preporučuje kod ugradnje parketa.

Može se koristiti i za LVT i SPC podove.

 

Koristi se za poboljšanje zvučne izolacije poda i/ili kao međusloj kod loših estriha.

Zvučna izolacija: smanjuje udarni zvuk za 18 dB.

Međusloj kod loših estriha: stvalja se između drvenog poda koji ima veća naprezanja i loše izvedenih estriha. Podloga smanjuje naprezanje drvenog poda prema estrihu.

Izuzetno niski otpor od samo 0,01 m²K/ propušta znatno više topline iz podnog grijanja od drugih podloga

Visoka tlačna čvrstoća od 300 kPa.

 

Podloga se obavezno lijepi za pod i pod se zatim lijepi na podlogu.

 

Upute za postavu:

Prije postave podloga mora biti čista, ravna, suha i bez  pukotina.

Nanesite ljepilo na podlogu  odgovarajućom lopaticom (špahtlom) sukladno uputama proizvođača ljepila.

Odrolajte podlogu na nanešeno ljepilo (crna strana dolje prema estrihu)

Valjkom odgovarajuće težine povaljajte podogu.

Podloga je prohodna nakon 2-12 sati i spremna za polaganje parketa nakon 12-24 sata nakon lijepljenja za podlogu ovisno o vrsti ljepila.

Na gornju stranu podloge nanesite ljepilo sa pripadajućom špahtlom, i prema uputstvima proizvođača ljepila. Postavite pod koji se polaže suprotno od smjera podloge.

 

Prilikom postave držite se uputstava proizviđača ljepila i proizvođača parketa.

 

Materijal: PU+minerali+PET

Pogodno za podno grjijanje: DA

Debljina podloge: 2,1 mm

Pakiranje: rola 7 m2.

Dimenzije: 7m x 1m

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.