PODLOGA ZA LAMINAT ZA PODNO GRIJANJE SECURA THERMO AQUASTOP SMART 1,6MM-6M2

PODLOGA ZA LAMINAT ZA PODNO GRIJANJE SECURA THERMO AQUASTOP SMART 1,6MM-6M2

14,60 EUR
Šifra proizvoda: 341001611000
Dostupnost: 10
Pregledano: 3136 puta

Opis proizvoda


PREPORUKA!!!

Podloga za podno grijanje za laminat i parket Secura Thermo Aquastop Smart. Debljina 1,6 mm.

Niski otpor od samo 0,05 m²K/W i debljina od samo 1,6 mm omogućuju da dobro i ravnimjerno provodi toplinu što je čini idealnom za postavu laminata i parketa na podno grijanje.

Štiti pod od vlage iz podloge - ima intergriranu parnu branu sa preklopom i traku za lijepljenje spojeva.

Dobra akustična svojstva - prigušuje buku do 18 dB.

Oblik "harmonike" omogućuje jednostavnu i brzu postavu. Otisnute linije omogućuju lako i precizno rezanje.

Visoka tlačna ćvrstoća: 90 kPa.

Pakiranje: 6 m2; Dimenzija: 5,1m x 1,18m

Materijal: XPS + PET

Pogodna za podno grijanje.

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.