BONA WOOD FLOOR CLEANER REFILL 4L - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAKIRANOG PARKETA

BONA WOOD FLOOR CLEANER REFILL 4L - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAKIRANOG PARKETA

26,90EUR (202,68HRK)
Kod proizvoda: BON32010002
Stanje zaliha: 8
Pregledano: 1575 puta

Opis proizvoda

Bona Wood Floor Cleaner Refill - spremnik od 4 lt za nadopunu Bona Wood Floor Cleaner-a u boci sa raspršivačem i Bona Wood Spray Mop-a za lakirane parkete.

Sredstvo specijalno razvijeno za redovito čišćenje lakiranih i tvrdo voskanih parketa i ostalih drvenih podova. Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona - vodećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih ekoloških lakova i ulja za drvene podove. Posebna formula učinkovito otklanja mrlje a da pritom ne oštećuje niti nagriza lak za parket. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima. Spremno za upotrebu. Ne ostavlja ljepljive naslage. U boci sa raspršivačem kako bi se spriječilo prekomjerno vlaženje drvenog poda. Kompatibilno sa Bona Polish-om, Bona Refresher-om i drugim zaštitnim nanosima. Pogodno za čišćenje: lakiranog parketa, navoskanog (hardwax) parketa, keramike, kamena, PVC podova, LVT podova, linoleuma…
U nekoliko navrata proglašeno najboljim sredstvom za čišćenje lakiranih podova na tržištu EU i SAD-a u kombinaciji sa Bona Microfiber Cleaning Pad navlakom za čišćenje.
Uputstva za upotrebu: usisajte pod prije mokrog čišćenja. Nanesite proizvod na dio površine poda i obrišite mopom sa Bona Cleaning Pad navlakom za čišćenje. Isperite vodom ili zamijenite navlaku kada se zaprlja. Na ljepljive površine, tragove obuće i tvrdokorne mrlje poprskajte proizvod i ostavite nekoliko minuta da odreagira. Obrišite navlakom za čišćenje.
Ne koristiti za nauljene podove. Nauljene podove čistiti sa sredstvom Bona Cleaner for Oiled Floors.

Pakiranje: spremnik od 4 lt;

Certifikat: Greenguard GOLD