BONA WOOD FLOOR POLISH SJAJNI ZAŠTITNI PREMAZ ZA LAKIRANE DRVENE PODOVE 1L

BONA WOOD FLOOR POLISH SJAJNI ZAŠTITNI PREMAZ ZA LAKIRANE DRVENE PODOVE 1L

17,90 EUR
Šifra proizvoda: 3157
Dostupnost: 6
Pregledano: 1364 puta

Opis proizvoda


Bona Wood Floor Polish sjajni - zaštitni premaz na vodenoj osnovi specijalno razvijen za lakirane parkete.  Osvježava izgled parketa, vraća sjaj, stvara dodatni zaštitni sloj na laku i zapunjava mikro ogrebotine. Produljuje vijek trajanja laka i drvenog poda općenito. Može se koristiti za osvježavanja izgleda starih parketa kao i za dodatnu zaštitu novih lakiranih drvenih podova. Spreman za upotrebu. Sadrži prirodni vosak. Jednostavan i siguran za upotrebu. Posebna formula ojačana poliuretanom produljuje vijek trajanja. Brzo suši. Dobra otpornost na tragove obuće i ogrebotine. Dostupan u sjajnoj i mat varijanti.

 

Razvijeno od strane švedske tvrtke Bona - vodećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih ekoloških lakova i ulja za drvene podove. Udovoljava najstrožim ekološkim standardima.

 

Prije upotrebe uvijek testirajte prianjanje i konačni izgled  na manjoj površini poda.

 

Priprema:  usisajte pod i dobro ga očistite sa Bona Wood Floor Cleaner-om sredstvom za čišćenje drvenih podova i ostavite pod da se osuši. Ne koristite na podovima koji tretirani sredstvima na bazi voska ili ulja. Ostaci voska i ulja mogu spriječiti odgovarajuće prianjanje Wood Floor Polish-a za pod. Ako niste sigurni testirajte prianjanje na manjoj površini. Prije upotrebe bocu dobro protresite. Osigurajte da temperatura bude 18 -25°C.

 

Uputstva za upotrebu: izlijte široku valovitu liniju Bona Wood Floor Polish-a na određenu sekciju poda. Razvucite proizvod u ujednačenom nanosu po čitavoj sekciji pomoću Bona Applicator Pad navlake za nanošenje. Završite sekciju pokretima u smjeru postavljenog drveta.  Nastavite sekciju po sekciju dok ne završite cijelu površinu poda. Izbjegavajte rad po površini gdje se već stvorio suhi film kako bi izbjegli crte od preklapanja. Pod je prohodan nakon 2 sata. Izbjegavajte veća opterećenja, unošenje namještaja i tepiha tokom idućih 12 sati.

 

Za redovito čišćenje podova tretiranih Bona Wood Floor Polish-om koristite Bona Wood Floor Cleaner sa Bona navlakom za čišćenje.

Nakon što na podu počnete primjećivati znakove istrošenosti i želite ga osvježiti prije nanošenja novog sloja Polish-a pod temeljito očistite Bona Polish Remover- sredstvom koje će pod očistiti i ukloniti stare naslage Bona Wood Floor Polish-a.

 

Ne koristiti za nauljene podove i voskane podove.

 

Pakiranje: spremnik od 1 lt;

 

Potrošnja: 1 lt za cca 50 m²

 

Certifikat: Greenguard

 
Sigurnosni list Bona Wood Floor Polish sjajni


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.