Dobrodošli u svijet podova tvrtke Kermek d.o.o.

U našem prodajnom prostoru pomoći ćemo Vam da odaberete najbolji pod i najkvalitetnije materijale koji će savršeno odgovarati svim Vašim zahtjevima bez obzira radi li se o stanu, kući, poslovnom prostoru, hotelu, zdravstvenoj ustanovi, obrazovnoj ustanovi ili pak proizvodnom pogonu. Zaokružena ponuda obuhvaća sve aktivnosti od dobave visokokvalitetnih materijala, njihove profesionalne ugradnje te savjetovanja o najefikasnijim načinima održavanja podova. Prilikom ugradnje i održavanja koristimo samo provjerene i ekološki prihvatljive materijale.

29 godina tradicije te brojni reprezentativni objekti diljem zemlje garancija su naše kvalitete i pouzdanosti.Tvrtka Kermek d.o.o. djeluje na tržištu Republike Hrvatske od 1994. godine te je u tom razdoblju postalo jedno od najuspješnijih i najvećih u svojoj djelatnosti. Tvrtka danas ima preko 60 zaposlenih, od čega 25 podopolagača te 5 građevinskih radnika. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja svih vrsta podova te izvođenje završnih radova u graditeljstvu (izrada svih vrsta estriha, strojno žbukanje, građevinske sanacije). Kao profesionalci koristimo samo proizvode iz asortimana priznatih europskih proizvođača Forbo-Eurocol, Bona, Chimiver, Scheucher, Befag, Kaindl, AGT, Tarkett čiji smo zastupnici ili distributeri za područje Republike Hrvatske kao i materijale renomiranih domaćih proizvođača: Pan parket, Parketi Galeković, Bjelin, Drvoproizvod. Sjedište tvrtke je u Čakovcu gdje se nalazi centralno skladište, ured, maloprodajni dućan i stolarska radiona - ukupno na preko 3 500 m2 vlastitog prostora. Posjedujemo vozni park od 20-ak vozila.U obavljanju svojih poslova koristimo samo najmoderniju opremu i strojeve što nam omogućuje da godišnje ugradimo gotovo 150 000 m2 raznih podova što nas čini jednim od najvećih u branši. Jedna od naših osnovnih misija je usavršavanje usluge te praćenje svjetskih trendova i inovacija u proizvodima i uslugama. Ponuda kao što je naša, koja obuhvaća sve aktivnosti od dobave visokokvalitetnih materijala do njihove profesionalne ugradnje jamči pouzdanost i kontinuitet u kvaliteti.

2016. godine otvorili smo novi prodajni prostor u Zagrebu na preko 1000m2 kojim nastojimo zaokružiti našu ponudu te stvoriti preduvjete za daljnji rast i razvoj naše tvrtke.U našim ćete centrima tako pronaći slijedeće vrste podova:

- sve vrste parketa (masivni, dvoslojni, troslojni od svih vrsta domaćeg i egzotičnog drva) najpoznatijih europskih i domaćih proizvođača

- Kaindl, Tarkett i AGT laminatni podovi u svim dimenzijama i klasama otpornosti

- tepisi u svim dimenzijama i kvalitetama

- kućni program toplih podova, tapisona i tepiha u kockama

- objektni program tapisona i tepiha u kockama

- objektni program linoleuma i PVC podova

- LVT podovi (kućni i objektni program)

- industrijski i epoksidni podovi

Za sve vrste podova iz naše ponude nudimo i uslugu kvalitetne ugradnje. Osim podova naša ponuda obuhvaća i sve prateće materijale neophodne za kvalitetnu ugradnju i održavanje podova.

Izdvojili bismo slijedeće:

- ekološki lakovi, ulja i ljepila za drvene podove renomiranih europskih proizvođača Bona, Eurocol i Chimiver

- predpremazi, premazi za vlagu, mase za niveliranje, ljepila za tapisone, PVC podove, linoleume, podove od gume

- ekološka sredstva za čišćenje, održavanje i zaštitu drvenih podova zasebno razvijena za lakirane i uljene podove

- sve vrste kutnih letvi i profila za podove