PARKET SCHEUCHER ELEVATION WOODFLOR 182 HRAST VALLETA SEDA 1D BRAČ ULJEN

PARKET SCHEUCHER ELEVATION WOODFLOR 182 HRAST VALLETA SEDA 1D BRAČ ULJEN

96,99 EUR
Šifra proizvoda: 010301020112
Dostupnost:
Pregledano: 279 puta

Opis proizvoda


Kolekcija parketa  Elevation nudi niz dizajna i nijansi za različite stilove interijera. Bilo svijetle, tople ili egzotične, kolekcija  nudi širok raspon mogućnosti. Osim toga, Elevation kolekcija proizvođača Scheucher Parkett  odlikuje se visokom kvalitetom, izdržljivošću i lakoćom održavanja. Uljeni završni sloj ističe toplinu i prirodnost drveta, uz pravilno održavanje pod uz malo ulaganja  zadržava svježinu dugi niz godina.

 

- 3-slojni parket za postavljanje na ljepilo

- 100% proizvedeno u Austriji uz korištenje solarne energije

- Završna površina: SEDA (ulje), PUROTEC ili TENSEO (lak)

- Zajamčeno izrađeno od pravog drva

- Ukupna debljina 14mm

- Cca. 3,6 mm habajućeg sloja od punog drva - moguće višestruko brušenje i renovacija

- NOVOLOC 5G sustav spajanja omogućuje izuzetno jednostavnu i brzu ugradnju

- Prikladno za sustave podnog grijanja, otpor toplinske izolacije: RT = 0.101 m2K/W

- Podržava prirodnu i zdravu klimu prostora, higijenski i jednostavan za održavanje

- RELOC element - za jednostavnu promjenu smjera ugradnje

 

 

 

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.