BONA MIX & FILL SRED.ZA FUGIRANJE 5/1 WF21002002

BONA MIX & FILL SRED.ZA FUGIRANJE 5/1 WF21002002

58,94 EUR
Kod proizvoda: BON17030000
Dostupnost: 28
Pregledano: 863 puta

Opis proizvoda


Tekućina za zapunjavanje fuga na drvenim podovima širine do 2mm. Na bazi vode.

Miješa se sa prašinom od brušenja kako bi se postigla odgovarajuća boja i konzistentnost.

Može se koristiti sa svim Bona lakovima i uljima. Pogodan za svijetle i tamne vrste drveta.

 

Način primjene:

Površina na koju se nanosi Mix&Fill otopina treba biti dobro pobrušena , suha i očišćena. Već lakirane podove treba pobrusiti sve do drveta a za zadnje brušenje koristiti papir finoće 100-120.Prije upotrebe, Mix&Fill treba dobro protresti. Otopina se pomiješa s drvenom prašinom koja nastaje kod brušenja parketa tako da se dobije masa koju je moguće lako nanositi s nehrđajućom lopaticom. Tako pripremljenu smjesu treba nanijet  po cijeloj površini prije zadnjeg brušenja. Kod većine razmaka između daščica parketa nanošenje otopine treba ponoviti. Nakon što se površina osuši slijedi još jedno brušenje s papirom finoće 100-120, te po potrebi i brušenje. Tako obrađena površina može se lakirati Bona lakovima i uljima.

 

Potrošnja: Cca. 1 litra/10 m2 ovisno o količini/veličini razmaka između daščica parketa.

Vrijeme sušenja: 20-tak minuta pri 20°C i 55% relativne vlage za razmake širine 1 mm.Za veće razmake između daščica vrijeme sušenja se produljuje.

Čišćenje: Alat se nakon upotrebe čisti običnom vodom. Ostatke otopine ne prolijevati u kanalizaciju.

Trajnost/Skladištenje: Najmanje jedna godina u originalnoj , neotvorenoj ambalaži. Čuvati od smrzavanja.

EU limitirana vrijednost za Mix&Fill (cat.i): 140 g/l (2007)/ 140g/l(2010) Mix&Fill sadrži najviše 5 g/l VOC

Proizvođač: Bona AB, Murmansgatan 130, Box 210 74, S-20021 Malmö

Uvoznik: Kermek d.o.o., Neumannova 3, 40000 Čakovec

 

 
Sigurnosni list Bona Mix & Fill

Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.