PARKET TROSLOJNI SALSA HRAST ICEBERG 14 mm

PARKET TROSLOJNI SALSA HRAST ICEBERG 14 mm

45,90 EUR
Šifra proizvoda: 010303010401
Dostupnost:
Pregledano: 156 puta

Opis proizvoda


Kolekcija Salsa nudi Vam najveći i najraznovrsniji izbor drvenih podnih obloga. Od jasena i hrasta, do oraha i mahagonija - mogućnosti uređenja interijera su beskrajne. Radi se o parketu s lamelama manjih dimenzija, što omogućuje stvaranje dinamičnog poda i lijepu kombinaciju prirodne strukture drveta svakog dijela, što ostavlja impresivan dojam. Odaberite nijanse koje će upotpuniti vaš prostor i stvoriti ambijent kakav ste oduvijek željeli. Površina je tretirana Proteco Strong lakom što ju čini otpornom na habanje i ogrebotine. Jednostavna montaža Salsa parketa omogućena je T-Lock sustavom, a nakon postavljanja pod je odmah spreman za upotrebu.

 

GLAVNE ZNAČAJKE

Veliki izbor uzoraka i vrsta drva

Otporan na habanje i oštećenja

Jednostavna montaža i ekonomično održavanje

Odgovarajući raspon podnih rubova

Jamstvo 30 godina

 

TEHNIČKE I EKOLOŠKE SPECIFIKACIJE

Površinski tretman: Proteco Lak

Ukupna debljina: 14 mm

Debljina habajućeg sloja: 2,80 mm

Ukupna masa: 7,5 kg/m²

 

ČIŠĆENJE PARKETA

Preporučujemo korištenje BONA sredstava za čišćenje i održavanje podova. Bona sredstva odlično čiste i istovremeno čuvaju površinu vaših drvenih podova. Posebna formula u Bona sredstvima učinkovito otklanja mrlje a da pritom ne oštećuje niti nagriza lak za parket. Bona sredstva za čišćenje udovoljavaju najstrožim ekološkim standardima i ne ostavljaju ljepljive naslage. Dolaze u boci sa raspršivačem kako bi se spriječilo prekomjerno vlaženje drvenih podova.

Izbjegavajte korištenje univerzalnih sredstava za čišćenje jer mogu oštetiti i zamutiti površinski izgled vašeg poda. Pod svakako brišite vlažnom a ne mokrom krpom. Nanošenje prevelike količine vlage na podove može izazvati bubrenje i deformaciju drvenih podova.

Preporuka sredstva za čišćenje:

BONA WOOD FLOOR CLEANER - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAKIRANOG PARKETA

BONA PREMIUM SPRAY MOP WOOD ZA LAKIRANE PODOVE

BONA PET SYSTEM DEEP CLEANER FOR WOOD FLOORS 1L - SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE PARKETA I UKLANJANJE NEUGODNIH MIRISA KUĆNIH LJUBIMACA

 

 

 

Što je Tarkett višeslojni parket?

 

Temeljna je razlika između Tarkett višeslojnog parketa i klasičnog (solid) parketa u konstrukciji.  Tarkett višeslojni parket se sastoji od 3 sloja drveta spojena pod kutom od 90 stupnjeva. Gornji sloj parketa izrađen je od tvrdoga drveta (hrast, jasen, bukva...), a srednji i donji sloj također su 100% izrađeni od drveta. Za izradu srednjega sloja koristi se drvo jelovine, borovine ili smreke, dok se za donji, poleđinski furnir koriste iste drvne vrste.

 

Konstrukciju Tarkett višeslojnog parketa čine sljedeći slojevi:

•    Površinska zaštita parketa - Tarkettov dugotrajni sjajni ili mat lak

•    Gornji sloj parketa izrađen od tvrdoga drveta

•    Čvrsti srednji sloj letvica složen tako da osigura stabilnost daske parketa

•    Stabilizacijski sloj - povećava stabilnost i spriječava razilaženje dasaka parketa

•    Tarkett višeslojni parket isporučuje se u daskama spremnim za ugradnju i tvornički je toniran i lakiran.

 

Prednosti Tarkett višeslojnoga parketa:

•    Tarkett parket je dugotrajan, stabilan i siguran

•    Isporučuje se u daskama spremnim za ugradnju!

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.