PARKET TROSLOJNI HRAST ORIGINAL, LAKIRAN, 3 DASKE, 13,2 MM

PARKET TROSLOJNI HRAST ORIGINAL, LAKIRAN, 3 DASKE, 13,2 MM

36,90 EUR
Šifra proizvoda: K14558
Dostupnost: 552
Pregledano: 9571 puta

Opis proizvoda


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Vrsta parketa: troslojni;  Tip daske: 3 daske / trolamelni

Tonirano: Ne;  Boja: Hrast; Četkan: Ne;  Završna obrada: mat lak

Debljina: 13,2 mm; Debljina habajućeg sloja: 2,80 mm

Širina: 194 mm; Dužina: 2283 mm

Pogodno za podno grijanje: Da

V utor: Ne;

 

ČIŠĆENJE PARKETA

Preporučujemo korištenje BONA sredstava za čišćenje i održavanje podova. Bona sredstva odlično čiste i istovremeno čuvaju površinu vaših drvenih podova. Posebna formula u Bona sredstvima učinkovito otklanja mrlje a da pritom ne oštećuje niti nagriza lak za parket. Bona sredstva za čišćenje udovoljavaju najstrožim ekološkim standardima i ne ostavljaju ljepljive naslage. Dolaze u boci sa raspršivačem kako bi se spriječilo prekomjerno vlaženje drvenih podova.

Izbjegavajte korištenje univerzalnih sredstava za čišćenje jer mogu oštetiti i zamutiti površinski izgled vašeg poda. Pod svakako brišite vlažnom a ne mokrom krpom. Nanošenje prevelike količine vlage na podove može izazvati bubrenje i deformaciju drvenih podova.

Preporuka sredstva za čišćenje:

BONA WOOD FLOOR CLEANER - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAKIRANOG PARKETA

BONA PREMIUM SPRAY MOP WOOD ZA LAKIRANE PODOVE

BONA PET SYSTEM DEEP CLEANER FOR WOOD FLOORS 1L - SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE PARKETA I UKLANJANJE NEUGODNIH MIRISA KUĆNIH LJUBIMACA

 

Što je Tarkett višeslojni parket?

Temeljna je razlika između Tarkett višeslojnog parketa i klasičnog (solid) parketa u konstrukciji.  Tarkett višeslojni parket se sastoji od 3 sloja drveta spojena pod kutom od 90 stupnjeva. Gornji sloj parketa izrađen je od tvrdoga drveta (hrast, jasen, bukva...), a srednji i donji sloj također su 100% izrađeni od drveta. Za izradu srednjega sloja koristi se drvo jelovine, borovine ili smreke, dok se za donji, poleđinski furnir koriste iste drvne vrste.

 

Konstrukciju Tarkett višeslojnog parketa čine sljedeći slojevi:

•    Površinska zaštita parketa - sjajni ili mat lak

•    Gornji sloj parketa izrađen od tvrdoga drveta

•    Čvrsti srednji sloj letvica složen tako da osigura stabilnost daske parketa

•    Stabilizacijski sloj - povećava stabilnost i spriječava razilaženje dasaka parketa

•    Tarkett višeslojni parket isporučuje se u daskama spremnim za ugradnju i tvornički je blanjan i lakiran.

 

Prednosti Tarkett višeslojnoga parketa:

•    Tarkett parket je dugotrajan, stabilan i siguran

•    Isporučuje se u daskama spremnim za ugradnju!

•    Tarkett parket se postavlja lako, lijepljenjem ili bez njega, uklapanjem dasaka

•    Tarkett parketi proizvedeni su od najkvalitetnijega drveta,  koje je pažljivo sušeno s uvijek jednakom i zajamčenom vlažnošću od 6-8 %, što predstavlja optimum za stabilan i pouzdan parket

•    Tvrtka Tarkett ima više od 130 godina iskustva u proizvodnji parketa. Proizvodnja podnih obloga je naša jedina djelatnost od 1886. godine

 

Kako ugraditi Tarkett parket?

Tarkett višeslojni parket isporučuje se u daskama i možete ga ugraditi odmah nakon kupnje. Tarkett parket postavlja se lijepljenjem ili uklapanjem daska. Uz najsuvremeniji sustav daske se lako uklapaju, a spoj je čvrst, siguran i gotovo nevidljiv. Tarkett višeslojni parket moguće je ugraditi samo na podloge koje su stabilne i bez prašine, puknuća, ulegnuća i drugih oštećenja.

 

Hrastov parket može se ugraditi i u uvjetima podnog grijanja

Temperatura na površini parketa ne smije biti viša od 25 °C i podno grijanje mora biti izvedeno na siguran način, bez hladnih polja.

Zbog svoje velike osjetljivosti na temperaturu, drvo poput bukve ili javora se ne preporuča uz podno grijanje.

 

Zaštita parketa od oštećenja

Preporučamo vam postavljanje zaštitne filcane podloške na noge pokretnoga namještaja (fotelja, stolica, stolova i sl.) kako bi se izbjeglo nepotrebno oštećivanje i grebanje parketa.

Nikada nemojte gurati teške komade namještaja ili druge predmete po parketu, jer to u načelu izaziva oštećenje površine parketa. Da biste izbjegli ovakva oštećenja, koristite podloge!   

 

Održavanje Tarkett parketa

Ciscenje i odrzavanje parketa

Tarkett parketi su nesumnjivo najbolji izbor za lako održavanje. Redovito čišćenje Vašega parketa pomaže mu da duže traje i besprijekorno izgleda.Parket ne trpi previše vode - održavanje parketa podrazumijeva brisanje vlažnom, nikako mokrom krpom! Svako prolijevanje vode na parket može izazvati trajne deformacije i oštećenja!

 

 

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.