PODLOGA ZA LAMINAT I PARKET AFIRMAX PROTECTOR 1,8MM

PODLOGA ZA LAMINAT I PARKET AFIRMAX PROTECTOR 1,8MM

47,60 EUR
Šifra proizvoda: 341001811000
Dostupnost: 14
Pregledano: 1259 puta

Opis proizvoda


NAJKVALITETNIJA PODLOGA ZA LAMINAT I PARKET U NAŠOJ PONUDI

Visokokvalitetna podloga za laminat i plivajuće postavljene parkete za najopterećenije prostore.

Mješavina PU+minerali+PET omogućuju podlozi vrhunske performanse.

Štiti pod od vlage iz podloge - ima intergriranu parnu branu. Spojeve prelijepiti sa K19155 Arbiton ALU trakom za spojeve kako bi se onemogućio prolaz vlage.

Odlična provodljivost topline čini ovu podlogu idealnom za podno grijanje.

Nevjerojatno niski otpor od samo 0,01 m²K/ propušta 5 puta više topline iz podnog grijanja od drugih podloga te time značajno štedi energiju.

Dobro izolira od hladnoće i time štedi energiju.

Visoka tlačna čvrstoća od 200 kPa.

Umanjuje reflektirani zvuk od koraka za 22% te smanjuje udarni zvuk za 18 dB.

Pakiranje: rola 8 m2.

Materijal: PU + minerali + PET

Idealno za podno grijanje.

 

 


Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Robu ne dostavljamo u inozemstvo.

Nudimo nekoliko opcija dostave i preuzimanja robe:

Dostava na Vašu adresu

Manje pošiljke

Dostava manjih pošiljaka (do 40 kilograma težine i duljine do 2 metra) vršimo putem dostavnih službi. U manje pošiljke ubrajaju se pošiljke komadnih tepiha, tepih staza, otirača, sredstava za čišćenje i održavanje i slično. Preporuka je ostavljanje podataka za kontakt kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje oko isporuke robe. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Cijena dostave biti će navedena u košarici prije zaključivanja računa, odnosno u ponudi koju ćemo Vam poslati na e-mal adresu u vremenu kada zaključivanje računa i plaćanje neće biti moguće ostvariti putem web shopa.

Veće pošiljke

Za takvu vrstu robe možete nam poslati upit putem web shopa te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu sa uključenom cijenom dostave. Robu dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, odnosno do mjesta do kojeg je moguć pristup vozilom. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši do ulaza u zgradu ako je do iste moguć pristup vozilom. Ukoliko pristup vozilom do lokacije kupca nije moguć, roba se dostavlja do najbliže lokacije sa slobodnim pristupom. Kupac je dužan osigurati istovar i unos robe. Dostava se vrši radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti robu te u slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži skrenuti pažnju dostavljaču i zatražiti da se ista evidentiraju. Oštećenu robu kupac nije dužan preuzeti. U slučaju da kupac ne reklamira dostavljaču oštećenja na ambalaži smatra se da je roba preuzeta u neoštećenoj ambalaži. Dostava se vrši u roku od 2 do 10 radnih dana, ovisno o vrsti, količini i trenutnoj raspoloživosti robe. Za dostavu većih tj. vangabaritnih pošiljaka (parket, laminat, LVT podovi, tapisoni i topli podovi u rolama) šaljemo personalizirane ponude sa dostavom ukoliko ista ne može biti ponuđena na samom web shopu.

Osobno preuzimanje u poslovnicama

Besplatno osobno preuzimanje u poslovnicama Kermek d.o.o. na navedenim adresama: Neumannova 3, 40000 Čakovec ili Slavonska avenija 52g, 10000 Zagreb. Postoji mogućnost da roba trenutno nije dostupna za preuzimanje u nekoj od poslovnica o čemu ćemo Vas obavijestiti nakon kupnje. Kupljena roba će biti dostavljena u traženu poslovnicu u roku od 7 radnih dana.